Toni Milun u Opatiji – besplatno predavanje i Poduzetničke Ćakule

KICK – OFF PODUZETNIČKE ĆAKULE 2023.:

MILUN – JAKOMINIĆ – STARČEVIĆ FILIPOVIĆ TROJAC JE KOJI NAM OVE SRIJEDE OTVARA NOVE PODUZETNIČKE PERSPEKTIVE!

Grad Opatija i poduzetnički inkubator Hubbazia, pozivaju sve zainteresirane na uvodno predavanje Tonija Miluna i panel Poduzetničke ćakule u srijedu, 28. lipnja 2023.g. na poznatoj adresi Hubbazie: Nazorova 2, Opatija (Villa Antonio).

Od 17:00h uvodno predavanje Tonija Miluna bit će na temu osobito atraktivnu za poduzetnike – početnike „Osnovna financijska pismenost“.

Panel rasprava će se održati s početkom u 18:00h. Na panelu pod nazivom „Poduzetnik se rađa ili se poduzetnikom postaje?“, svoja razmišljanja o tome je li u poduzetništvu važnije formalno obrazovanje ili prirođena poduzetnička snalažljivost, u srijedu će nam reći trojica izvrsnih sudionika:

Toni Milun, najpoznatiji hrvatski matematičar i financijski vloger, pasionirani matematičar koji je pokretanjem portala tonimilun.hr matematiku i statistiku približio svima, ponajviše učenicima hrvatskih škola. Milun je, osim toga, zbog više od 2000 besplatnih videolekcija iz matematike vlasnik prestižne nagrade „Ponos Hrvatske“ za osobit doprinos obrazovanju.

Vedran Jakominić, suvlasnik franšize King’s caffe, proizvođač craft piva King’s, poznat i kao predsjednik Udruge ugostitelja Kvarnera i Istre, osobito aktivan tijekom Covid – 19 krize. U njoj je proaktivno ukazivao na enormne posljedice Covid – restrikcija za ugostitelje, no i više od toga – Jakominić je iskazao svoju stručnost i nuđenjem kvalitetnih rješenja.

Mateo Starčević Filipović, mladi je poduzetnik generacije rođene u vrijeme Back Street Boysa, Chicago Bullsa i ostalih radosti devedesetih godina. Stoga, ne čudi da će nam Mateo donijeti recentna međunarodna iskustva o tome kako je supportati tim od čak 150 ljudi ili upravljati desetinama milijuna eura za plaćena oglašavanja u EMEA regiji putem partner tvrtke i to ni više ni manje nego za Google. Mateo je danas vlasnik riječkog BrightDocka, IT agencije koja razvija proizvode za klijente s milijunima korisnika diljem svijeta.

Panelisti će opisati svoja iskustva i podijeliti znanja o tome kako, uz formalno obrazovanje i edukacije, razvijati i vlastitu poduzetničku intuiciju te poduzetnički karakter. Također, pokušat će odgovoriti i na pitanje poduzetništva kao poziva te je li u prednosti onaj poduzetnik koji se rodio s x faktorom ili onaj koji je ulagao u svoja znanja i kompetencije.

Moderatorica panela je Vedrana Lisica Pavlović, HRT-ova voditeljica koja je već prokušan izbor za stvaranje ugodne i ležerne atmosfere zbog koje Poduzetničke ćakule imaju posebnu draž.

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Opatija