Tradicionalni obilazak dežurnih službi na Staru godinu

Gradonačelnik Fernando Kirigin u pratnji zamjenice Kristine Đukić tradicionalno je na Staru godinu posjetio vatrogasce, policiju i djelatnike Hitne službe te im uz košaricu prigodnih darova zaželio sve najbolje u novoj 2022. godini.

Gradonačelnik je u razgovoru s načelnikom Policijske postaje Opatija Tomislavom Milkovićem, zamjenikom zapovjednika Javne vatrogasne postaje Opatija Igorom Ravnićem i voditeljicom Zavoda za hitnu medicinu PGŽ-a Ispostave Opatija Slađanom Srdoč istaknuo značaj hitnih službi čiji rad gradska uprava prepoznaje te zahvalio na poslu koji su predano radili tijekom cijele godine, poželio im mirnu novogodišnju noć te uputio novogodišnje čestitke.

Istaknuo je kako je pred svima izazovna novogodišnja noć s nekoliko dočeka na otvorenom koji su organizirani u skladu sa svim postojećim epidemiološkim mjerama te uz obavezno predočenje važeće EU COVID potvrde, a za posjetitelji koji nemaju digitalnu EU COVID potvrdu osigurana je mogućnost testiranja brzim antigenskim testom na ulazu u centar Opatije iz smjera hotela Ambasador.

Fotogalerija
Opatija