U Ičićima održan 7. Memorijal kapetan Igor Žiganto – Zlatni pišmoj 2022.

U organizaciji ŠRK „Ičići”  održan je sedmi „Memorijal kapetan Igor Žiganto – Zlatni pišmoj 2022“ u lovu na pišmoje iz usidrene brodice. Turnir se održava u spomen na jednog od osnivača kluba, pokojnog Igora Žiganta iz Ičića.

Na natjecanju je sudjelovalo 25 ekipa iz Slovenije, Istre te s područja od Krka do Lovrana, a nakon pet sati lova, u lučici Ičići održano je vaganje i svečani ručak. Najuspješnijima su nagrade dodijelili predsjednik ŠRK Ičići Luka Bučević i gradonačelnik Grada Opatije Fernando Kirigin, u prisustvu Zorana Žiganta, sina pok. Igora Žiganta. Svi sudionici dobili su majice, a najbolji pehare, medalje i poklon pakete.

Prvo mjesto osvojili su Anton Veselić i Štefka Cvirn iz RD „Marinar“ iz Kranja, drugi su bili Aldo Banić i Mladen Kovačević iz RD „Vrh Ike“ iz Ike, dok je treće mjesto pripalo Borisu i Robiju Abramu z SRD Abram Ičići. Četvrto mjesto osvojili su Romeo i Ernest Surian iz kluba domaćina, a peto Josip Zrinšćak i Igor Plahuta, također iz kluba domaćina ŠRK Ičići.

Fotogalerija
Opatija