Unplugged festival u Ičićima

Damir Kedžo danas će kao glazbena poslastica nastupiti na kraju „Unplugged festivala 2023“ u Ičićima. Riječ je o festivalu zamišljenom kao niz glazbenih izvedbi na više punktova diljem ičićanske plaže, a što će omogućiti posjetiteljima da se odmaknu od svakodnevice i uživaju u akustičnim izvedbama izvođača.

Već u 19 sati predvečerje će glazbom ispuniti TAHIRA na gitari uz prigodni ˝Tribute to Arsen Dedić, Kemal Monteno˝ dok će ispred Caffe bar Calypso svirati NICOLAS KURELIĆ DUO uz radionicu ˝Par solaža˝ i pop rock izvedbu na saksofonu i gitari.

Glavni događaj večeri, u Lučici s početkom u 21 sat,  biti će koncert Damira Kedže, pjevača poznatog po svom očaravajućem vokalu te jednog od najcjenjenijih i najtraženijih hrvatskih vokala i glazbenika. Kedžo priprema intimni, akustični koncert u pratnji gitare i perkusija, uz izvedbe svojih nezaboravnih glazbenih uspješnica, jedinstvenih i emotivnih ljubavnih balada i obrada omiljenih stranih i domaćih hitova.

Uz snažni, bezvremenski zvuk, bogat i specifičan Damirov vokal garantirana je sjajna ljetna zabava u ugodnom ambijentu Lučice.

 

 

FotogalerijaOpatija