Wave for Tourism – treće izdanje studentske konferencije u Opatiji

Gradonačelnik Fernando Kirigin sudjelovao je na otvaranju trećeg izdanja studentske konferencije “Wave 4 Tourism” u Centru Gervais koju organiziraju studenti Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.
Tema ovogodišnje konferencije je stvaranje doživljaja i osjećaja putovanja, a u tri dana održat će se brojna predavanja i radionice.
Konferencija okuplja studente turističkih fakulteta iz šire regije, s ciljem umrežavanja studenata, prijenosa znanja i upoznavanja s eminentnim stručnjacima turističkog sektora.

– Iznimno mi je drago vidjeti vas u Opatiji u ovako velikom broju. Opatija iduće godine slavi 180 godina organiziranog turizma po čemu je, kao što znate, prva na širem prostoru. Mi smo cjelogodišnja destinacija, a upravo bi nam ideje s vaše konferencije na temu “doživljaji”, mogle dati nove smjernice, obzirom da je prosječni boravak turista u gradu 3,3 dana, a to bismo htjeli produljiti, kazao je gradonačelnik Kirigin u svome pozdravnom govoru i zahvalio Fakultetu na iznimno dobroj suradnji.

Fotogalerija
Opatija